ГоловнаТехноXiaomi представила ліхтарі «підключи та працюй» для електромобіля Xiaomi SU7

Xiaomi представила ліхтарі «підключи та працюй» для електромобіля Xiaomi SU7

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” презентувала один з найцікавіших продуктів останніх місяців – набір ламп розсіяного світла Xiaomi Audio Pickup Ambiente Light, який тісно пов’язаний з моделлю електрокара SU7.

Подробиці

Новинка позиціонується як бажаний аксесуар для власників електрокара SU7. У нижній частині е-мобіля передбачено кілька роз’ємів для такого роду приладів.

Xiaomi представила ліхтарі

Набір ламп дебютував як аксесуар Plug and Play, який легко монтується в нижню частину автомобіля і автоматично підключаються до нього. Налаштування не потрібне – після підключення параметри відразу ж відображаються на екрані електрокара.

Нові ліхтарі оснащені RGB і системою освітлення високої інтенсивності, даючи змогу встановити будь-який колір підсвічування нижньої частини SU7. Це може бути як динамічне підсвічування, так і підсвічування, залежне від режиму водіння або музики (остання з названих опцій доступна виключно під час паркування, що дає змогу власникам SU7 влаштовувати вечірки будь-де і будь-коли).

Вартість Audio Pickup Ambiente Light у перерахунку з юанів становить близько €25,50. Набір ламп уже доступний для купівлі в Китаї і не потребує спеціального встановлення завдяки магнітному роз’єму.

Головні новини: