ГоловнаТехноXiaomi випустила нову версію POCO Launcher для роботи з HyperOS 2.0

Xiaomi випустила нову версію POCO Launcher для роботи з HyperOS 2.0

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” активізувала роботу над підготовкою смартфонів POCO до майбутнього релізу HyperOS 2.0, включно з розробкою нового лаунчера. Це стало відомо після нещодавнього оновлення завантажувача, яке не тільки поліпшило його роботу і стабільність, а й внесло внутрішні зміни в рамках адаптації до роботи з другою версією прошивки.

Подробиці

Оновлення POCO Launcher до версії RELEASE_V4.39.14.7591-06072229 містить низку поліпшень, спрямованих на підвищення продуктивності та стабільності програми. Також були виправлені деякі помилки, виявлені в попередніх версіях.

Xiaomi випустила нову версію POCO Launcher для роботи з HyperOS 2.0

Поряд з цим, “Сяомі” проводить внутрішню адаптацію пристроїв POCO до особливостей оболонки HyperOS 2.0, дебют якої очікується ближче до кінця поточного року. Нове покоління операційки обіцяє значні поліпшення, включно з новими функціями і підвищеною безпекою за рахунок інтеграції з Android 15.

Користувачі можуть завантажити і встановити оновлений POCO Launcher вже сьогодні, використовуючи надане “Сяомі” посилання https://mega.nz/file/1RxV3bTY#gvLOxNRC_GpdT1I4l9ln6SJY5hFH6IzIMY7aCAZWALU. Однак рекомендується дочекатися автоматичного оновлення через налаштування пристрою.

Головні новини: