ГоловнаТехноRedmi Note 14 Pro 5G: покращені камери та новий дизайн

Redmi Note 14 Pro 5G: покращені камери та новий дизайн

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нові чутки про Redmi Note 14 Pro 5G продовжують ширитися Мережею. Останні з них стосуються дизайну, оптики і дати презентації (кінець літа або вересень).

Детальності

За інформацією від відомого в Піднебесній “генератора інсайдів” Digital Chat Station, новинку оснастять тим самим екраном, як і Redmi Note 13 Pro 5G (1,5K AMOLED). При цьому перспективний пристрій отримає помітні зміни в дизайні та значні поліпшення камери.

Redmi Note 14 Pro 5G: поліпшені камери та новий дизайн

Згідно з інформатором, передня частина пристрою залишиться практично такою ж, як у нинішнього покоління, тоді як задню частину очікують серйозні зміни. Зокрема, фотографічний модуль розташовуватиметься по центру, а не збоку.

Камера нового пристрою буде замінена з 200-мегапіксельної на новий 50-мегапіксельний сенсор від SONY. Незважаючи на зниження кількості мегапікселів, якість нової камери з оптичним стабілізатором обіцяє бути набагато вищою.

Redmi Note 14 Pro 5G передбачає природну еволюцію Redmi Note 13 Pro 5G, з упором на поліпшення фотографічних можливостей. Крім того, процесор пристрою також може отримати поліпшення (за чутками, всередині може бути встановлений Snapdragon 8s Gen 3, як у POCO F6 5G).

Головні новини: