ГоловнаТехноXiaomi представила на глобальному ринку «розумну» годівницю для свійських тварин

Xiaomi представила на глобальному ринку «розумну» годівницю для свійських тварин

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” явила світові свою новітню розробку – “розумну” годівницю для домашніх вихованців Smart Pet Food Feeder 2. Ця модель вирізняється збільшеною ємністю і розширеною функціональністю (5 л. проти 3,6 л. у прямого попередника).

Подробиці

Нова модель дає змогу забезпечити повноцінний раціон дорослій тварині впродовж місяця і може похвалитися точнішою системою зважування, що дає змогу встановити конкретний раціон для кожного улюбленця. Також пристрій обладнано поліпшеною системою дозування, завдяки якій можна роздавати корм розміром до 12 мм.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder 2: нова

Smart Pet Food Feeder 2 має два джерела живлення: вбудований акумулятор і чотири батареї типу АА. Це забезпечує приладу до двох тижнів автономної роботи.

Годівниця також має низку нових інтелектуальних функцій. Власник, зокрема, може контролювати рівень енергії та кількість корму, що залишився, через смартфон. Крім того, новинка має систему потрійної герметизації для збереження свіжості корму, місткішу чашу з нержавіючої сталі 304 і світлодіодний екран для відображення інформації про підключення, кількість корму, що залишився, тощо.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder 2: нова

Орієнтовна ціна перспективної годівниці для продажу на глобальному ринку – €79,99. Дата церемонії презентації не уточнюється.

Стрічка новин: