ГоловнаТехноУ Китаї розпочато роботи над найкомпактнішим 5G-смартфоном в історії

У Китаї розпочато роботи над найкомпактнішим 5G-смартфоном в історії

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд Unihertz підігріває інтерес до Jelly Max, який може стати наймініатюрнішим смартфоном з підтримкою 5G.

Подробиці

Цей апарат від відомого своїми компактними смартфонами виробника обіцяє запропонувати можливості підключення п’ятого покоління в мініатюрному корпусі.

Unihertz вперше показав Jelly з підтримкою 5G. Офіційні характеристики поки залишаються в таємниці, але оприлюднені напередодні тизери дають змогу зробити деякі припущення. Новинка, з високою часткою ймовірності, приросте сучасним екраном з отворами для камери вгорі ліворуч. Таке дизайнерське рішення може вказувати на наявність вбудованого в дисплей TouchID.

Розміри перспективного смартфона залишаються загадкою. Однак його порівняння на тизерах зі стандартною розкладкою клавіатури дає підстави очікувати діагональ екрана в межах 4″-5″ (+1-2 дюйма порівняно з нинішнім рекордсменом в особі Unihertz Jelly Star, який не має доступу до технології 5G).

Тизери також підтверджують відмову Jelly Max від чип-системи Helio G99, що дає змогу очікувати наявності потужнішого процесора всередині для роботи в мережах п’ятого покоління.

На поточний момент Jelly Max не пройшов сертифікацію у китайських регуляторів 3С і CMIIT, яка необхідна для законного продажу пристрою на низці азіатських ринків. Це означає, що перспективний апарат перебуває на початковій стадії розробки.

 

Головні новини: