ГоловнаТехноXiaomi вклалася в розробку розумного телескопа Dangdangli TW2 з 5-дюймовим цифровим регульованим...

Xiaomi вклалася в розробку розумного телескопа Dangdangli TW2 з 5-дюймовим цифровим регульованим екраном на 720 пікселів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” фінансує розробку інтелектуального астрономічного телескопа під назвою Dangdangli TW2 через краудфандингову платформу Xiaomi Youpin.

Подробиці

Новинка об’єднує в собі функції телескопа і цифрової камери, оснащеної матрицею розміром 1/1,8 дюйма і здатної записувати відео з роздільною здатністю 4K. Пристрій має фокусну відстань 500 мм і апертуру 82 мм.

Xiaomi вклалася в розробку розумного телескопа Dangdangli TW2 з 5-дюймовим регульованим цифровим екраном на 720 пікселів

Завдяки функції інтелектуальної обробки “картинки”, телескоп покращує якість захоплених зображень. Прилад обладнаний дисплеєм 5″/720p і можливістю повороту на 180°. Ємність акумулятора становить 6000 мА/год, що забезпечує тривалу автономність.

Телескоп може похвалитися чіпами Novatek і движком DLA 1,5T, а також пультом д/к для затвора. Також підтримується підключення по Wi-Fi, що дає змогу керувати телескопом через смартфон.

Xiaomi вклалася в розробку розумного телескопа Dangdangli TW2 з 5-дюймовим регульованим цифровим екраном на 720 пікселів

Корпус і телескопічна частина виготовлені з авіаційного сплаву, що забезпечує легкість і міцність конструкції. Точне налаштування досягається завдяки механічному уповільненню і фокусуванню за зоряною навігацією.

Оптик-лінза має 12-шарове покриття з підвищеною світлопроникністю, що знижує дисперсію і відбиття світла. Прилад підходить для використання в будь-який час доби, забезпечуючи високу світлосилу і роздільну здатність для отримання яскравих і чітких зображень. Супутнє ПЗ Dangdangli надає великі ресурси з астрономії для освітніх цілей.

Стрічка новин: