ГоловнаТехноMoto S50 Neo: перший у світі смартфон з 4-річною гарантією

Moto S50 Neo: перший у світі смартфон з 4-річною гарантією

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія “Леново” анонсувала випуск Moto S50 Neo – першого у світі смартфона з 4-річною безкоштовною гарантією. Новинка буде представлена на конференції з випуску нових продуктів у Китаї 25 червня разом з моделями Razr 50/50 Ultra і призначена для продажу виключно на території КНР.

Подробиці

Moto S50 Neo поставлятиметься з унікальною гарантією (стандартна на 1 рік + розширена безкоштовна на 3 роки). Ця пропозиція кратно перевищує існуючі гарантійні терміни, що надаються іншими виробниками андроїд-смартфонів.

Moto S50 Neo: що відомо про перший у світі смартфон з 4-річною гарантією

Розширена гарантія покликана забезпечити користувачам впевненість у безтурботній роботі пристрою впродовж чотирьох років. Однак компанія поки не розкрила деталі з приводу умов використання цієї можливості. На світовий ринок новинка потрапить під ім’ям Moto G85 5G, але поширення 4-річної безкоштовної гарантії за межами Піднебесної видається малоймовірним.

Moto S50 Neo, згідно з численними витоками, обзавівся OLED-дисплеєм 6,6″/FHD+/120 Гц із вигнутими краями. Під екраном розташовується TouchID. Товщина корпусу – 7,59 мм. За продуктивність відповідає чип-система Snapdragon середнього цінового ряду, а за автономність – АКБ на 5000 мА/год. укупі зі швидкою зарядкою на 33W.

Оптика представлена двома задніми модулями, головний з яких має роздільну здатність 50 Мп. За селфі-зйомку відповідає камера на 32 Мп. Тип встановленої операційки – Android 14. Доступні варіанти колірного оформлення – зелений, синій, чорний. Інформація про ціну не розголошується.

Стрічка новин: