ГоловнаТехноStarlink Mini: компактний термінал для супутникового Інтернету з живленням від PowerBank

Starlink Mini: компактний термінал для супутникового Інтернету з живленням від PowerBank

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

SpaceX збагатила ринок аксесуарів для супутникового інтернету компактним терміналом Starlink Mini з опцією живлення від пауербанка. Цільова аудиторія новинки – поціновувачі піших мандрівок і туристи з числа власників човнів, фургонів, літаків тощо.

Подробиці

Термінал забезпечує швидкість онлайн-з’єднання від 100 Мбіт/сек. Розміри пристрою з інтегрованим Wi-Fi роутером можна порівняти з габаритами ноутбука. Середнє енергоспоживання Starlink Mini становить 20-40W (-12-22W у порівнянні зі “старшими” аналогами). Новинка здатна працювати від USB-C PD пауербанка потужністю від 100W (20V/5A).

Габарити приладу в сантиметрах – 25,9 x 25,9 x 3,85, вага в кілограмах – 1,1. Термінал має клас захисту IP67, що забезпечує захист від пилу, дощу і короткочасного “купання” у водоймі.

За запевненнями Ілона Маска, налаштування нового “дітища” SpaceX не перевищує 5 хв. У Штатах компактний Starlink Mini можна придбати як доповнення до тарифних планів Residential.

Стандартна вартість комплекту і щомісячної підписки з трафіком до 50 Гб – $599 і $30 відповідно (є можливість додаткової купівлі кожного понадлімітного гігабайта за ціною $1).

 

Стрічка новин: