ГоловнаТехноLenovo Tab Plus: новий планшет для справжніх поціновувачів музики вже в Україні

Lenovo Tab Plus: новий планшет для справжніх поціновувачів музики вже в Україні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія “Леново” анонсувала новий планшетний ПК Lenovo Tab Plus для поціновувачів музики та розваг. Модель оснащена вісьмома динаміками JBL, налаштованими за допомогою технології Dolby Atmos, що забезпечує високу якість звуку. Планшет має 11,5-дюймовий 2K дисплей і регульовану підставку для комфортного використання.

Подробиці

Тоні Чен із планшетного підрозділу компанії-розробника зазначив, що новинка призначена для користувачів, які “шукають поєднання мобільності та продуктивності”. Згідно з прогнозами, ринок планшетів продовжить розвиватися, а південнокорейський техногігант пропонуватиме пристрої, що відповідатимуть специфічним потребам клієнтів.

Lenovo Tab Plus: новий планшет для справжніх поціновувачів музики вже в Україні

Lenovo Tab Plus обладнаний 8-ма динаміками JBL з потужністю 26W, забезпечуючи чистий стереозвук і глибокі баси. Підтримка Dolby Atmos і можливість відтворення звуків з високою роздільною здатністю (24 біт/96 кГц) за використання навушників доповнюють аудіовізуальні можливості планшета. Пристрій також може працювати як блютуз-динамік для відтворення музики з інших портативних пристроїв. Регульована підставка забезпечує кут нахилу до 175°.

Планшет оснащений персональним регулятором гучності, який автоматично підлаштовує рівень звуку залежно від використовуваного додатка. Дисплей на 90 Гц із сертифікацією TUV2 забезпечує яскраві зображення та комфорт для очей завдяки низькому рівню синього світла та відсутності мерехтіння.

Для тривалого використання планшет оснащений АКБ на 8600 мА/год. (до 12 годин роботи від одного заряду) і підтримує швидку зарядку на 45W. Медіатеківська чип-система Helio G99 і сховище на 256 Гб з можливістю розширення через microSD карту забезпечують високу продуктивність. До всього цього додається захист від води/пилу за протоколом IP52, а режими глибокого читання, цифрової фоторамки і годинника роблять планшет багатофункціональним.

Lenovo Tab Plus отримуватиме апдейти та патчі безпеки протягом 2 і 4 років відповідно. Планшет сумісний з фірмовим стилусом розробника Lenovo Tab Pen Plus. Заявлена дата початку продажів в Україні – липень цього року, за гривневою ціною від ₴12 999.

 

Головні новини: