ГоловнаТехноУ Viber стали доступні короткі змісти групових чатів

У Viber стали доступні короткі змісти групових чатів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Rakuten Viber впровадив нову функцію короткого викладу групових чатів, доступну для всіх користувачів в Україні. З квітня вона тестувалася для 10% аудиторії. Новинка використовує технологію OpenAI і може аналізувати від 5 до 100 непрочитаних повідомлень, виокремлюючи ключові моменти та формуючи стисле резюме.

Подробиці

Переваги нової функції

Згідно з даними розробника, 2/3 українців регулярно користуються груповими чатами. Короткий виклад повідомлень допоможе заощадити час під час читання листувань у шкільних, робочих, будинкових, сусідських та інших групах. Як приклад використання функції наводиться листування між сусідами з роману “Кайдашева сім’я”.

У Viber стали доступні короткі змісти групових чатів

Додаткові функції месенджера

Крім стислого змісту чатів, Viber пропонує й інші корисні функції для групових чатів, а саме

  • Закріплення повідомлень: важливі меседжі можна для зручності “приклеїти” у верхній частині дисплея.
  • Пошук у чаті: забезпечує швидкий пошук необхідних деталей у листуванні.

У Viber стали доступні короткі змісти групових чатів

  • Повідомлення, що зникають: ця опція забезпечує захист чутливої інформації за рахунок її самостійного видалення через заданий проміжок часу.

Захист даних

Усі чати у Viber, чи то особисті, чи то групові, так само як дзвінки, захищені наскрізним шифруванням за замовчуванням. Ніхто, включно з командою месенджера, не має доступу до користувацьких даних. Інформація не підлягає перехопленню або прослуховуванню, ключі дешифрування зберігаються виключно на пристроях учасників.

У Viber стали доступні короткі змісти групових чатів

Висновок

Нова функція короткого викладу листування у Viber полегшує користувачам процес спілкування, забезпечуючи високий рівень безпеки даних.

Стрічка новин: