ГоловнаТехно RUXiaomi випустила багатофункціональний електрочайник, який здатний підтримувати напої у гарячому стані протягом...

Xiaomi випустила багатофункціональний електрочайник, який здатний підтримувати напої у гарячому стані протягом доби

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок кухонної техніки багатофункціональним електрочайником Mijia Smart P1, який обіцяє стати незамінним помічником у приготуванні гарячих і холодних настоїв за більш ніж 50 різними рецептами.

Подробиці

Прилад поєднує в собі мінімалістичний дизайн і безліч функцій. Обсяг пристрою становить 1,8 літра, а матеріали виготовлення включають високоякісний боросилікат і термостійке скло.

Xiaomi потішила любителів чаю та кави багатофункціональним електрочайником, здатним підтримувати напої в гарячому стані протягом доби

Однією з ключових особливостей новинки є система нагріву потужністю 1000W, яка здатна забезпечити 11 різних температурних режимів. Чайник дає змогу регулювати температуру в діапазоні від 40 до 90°C і підтримує систему збереження тепла протягом 24 годин.

Завдяки вбудованому Wi-Fi-модулю, Mijia Smart P1 може підключатися до смартфона, надаючи доступ до більш ніж півсотні різних рецептів настоянок та інших напоїв. Це робить прилад ідеальним вибором для чає- і кавоманів.

Xiaomi потішила любителів чаю та кави багатофункціональним електрочайником, здатним підтримувати напої в гарячому стані протягом доби

Кришка чайника оснащена подвійним ущільненням, а внутрішній контейнер виконує функцію сита. Усередині розташований прес, який допомагає досягти оптимального смаку напоїв.

Модель Mijia Smart P1 вже доступна для купівлі в Китаї за €23 у перерахунку з юанів. Дата презентації продукту на світовому ринку не розголошується.

Стрічка новин: