ГоловнаТехноОчікуваний багатьма складаний смартфон Xiaomi MIX Flip дебютує в липні: остаточний дизайн...

Очікуваний багатьма складаний смартфон Xiaomi MIX Flip дебютує в липні: остаточний дизайн затверджено напередодні

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перспективна сяомівська “розкладачка” MIX Flip знову опинилася в центрі уваги громадськості завдяки останнім чуткам з Китаю. Свіжий “витік” пролив світло на остаточний дизайн пристрою.

Деталі

Це перший складаний смартфон китайського техногіганта в стилістиці самсунгівського Galaxy Z Flip5. Згідно з інформацією від інсайдерів, презентація відбудеться в липні. На церемонії також будуть представлені трекер Smart Band 9 і “розумний” годинник Watch 3 від Xiaomi.

За твердженням джерел, захід відбудеться в Китаї, але MIX Flip буде доступний у Європі та світі. Згідно з авторами інсайду, остаточний дизайн новинки вже відомий. На доказ “збирачі сенсацій” навели таке зображення:

Очікуваний багатьма складаний смартфон Xiaomi MIX Flip дебютує в липні: остаточний дизайн затверджено напередодні

Очікується, що MIX Flip буде оснащено великим зовнішнім екраном, який стане доповненням до основного гнучкого екрану всередині.

На рендерах видно, що смартфон оборудований двома великими фотомодулями і великим екраном, що займає майже всю зовнішню поверхню. Це дасть змогу керувати основними функціями HyperOS. Основний дисплей пристрою буде трохи більше 6 дюймів.

MIX Flip стане флагманським пристроєм, оснащеним процесорною системою Snapdragon 8 Gen 3, оптикою Leica і акумулятором, який можна порівняти за ємністю з батареєю Xiaomi 14. Даних про ціну поки немає.

Стрічка новин: