ГоловнаТехноXiaomi представила нову «розумну» камеру C301: бюджетний варіант спостереження за будинком

Xiaomi представила нову «розумну» камеру C301: бюджетний варіант спостереження за будинком

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила світовий ринок систем відеоспостереження інтелектуальною камерою C301 для контролю ситуації у внутрішніх приміщеннях.

Подробиці

Новинка дає змогу знімати відео у форматі 2K, забезпечує огляд на 360 градусів, оснащена функцією нічного бачення і “розумним” інструментам для виявлення людей. Підтримка голосових помічників Alexa і Google Assistant розширює можливості управління.

Нова інтелектуальна камера Xiaomi C301: недорогий приклад

До всього цього додаються чотири об’єктиви і 3-мегапіксельна матриця для запису відео у високій роздільній здатності. Вбудований мотор забезпечує горизонтальне обертання на 360° і вертикальний нахил на 107°. Інфрачервона система покращує видимість у темний час доби.

Пристрій обладнано процесором MJA1, що забезпечує інтелектуальне виявлення людей і захищений зв’язок. Записи можуть зберігатися на microSD-карті, NAS або в хмарі. Для двостороннього зв’язку передбачені мікрофон і динамік.

Нова інтелектуальна камера Xiaomi C301: недорогий приклад

На світовому ринку Xiaomi C301 продається за €39,99, а на “АліЕкспресі” – за €37. Аксесуар поєднує високу якість зображення та інтелектуальні функції за доступною ціною.

Стрічка новин: