ГоловнаТехноXiaomi готує новий спосіб організації віджетів: як у iPhone

Xiaomi готує новий спосіб організації віджетів: як у iPhone

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” розробляє новий метод організації віджетів у стилі “чистого” iOS на своїй операційці HyperOS.

Подробиці

Китайський техногігант не припиняє вдосконалювати й оновлювати додатки з моменту запуску нової прошивки. Нещодавно були внесені поліпшення в “Галерею”, щоб запобігти безповоротній втраті фотографій і відео. Тепер до цих оновлень додався новий спосіб організації віджетів на головному екрані.

Xiaomi готує новий спосіб організації віджетів

Новинка дозволить користувачам групувати кілька віджетів в один, з можливістю перемикання між ними, за аналогією з iOS.

Кілька тижнів тому стало відомо про рішення “Сяомі” впровадити в HyperOS 2.0 новий дизайн багатозадачності в стилістиці iOS. Тепер компанія представила новий формат віджетів, який також нагадує дизайн віджетів на iPhone.

Не виключено, що в найближчому апдейті або в другій версії оболонки (HyperOS 2.0) користувачі зможуть групувати кілька віджетів 4х4 в один. Це означає, що в одному місці можна буде додати, наприклад, віджет погоди, а під час проведення по ньому пальцем відображатиметься інший ярлик (“Нотатки” тощо).

Віджети, які будуть згруповані в одній ділянці, відображатимуться у форматі “стека”, один за одним. Завдяки цьому можна буде зрозуміти, що за ним налаштований інший віджет, і переміщатися між ними, просто проводячи пальцем.

Це доволі цікава зміна, до якої в майбутньому приєднаються інші поліпшення, обіцяють представники китайського техногіганта.

Стрічка новин: