ГоловнаТехноXiaomi Group звільнила високопосадовців двох закордонних філій через підозри в корупції

Xiaomi Group звільнила високопосадовців двох закордонних філій через підозри в корупції

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi Group показала жорсткість щодо корупційних діянь топ-менеджменту, вигнавши з посад двох високопоставлених управлінців із закордонних філій.

Детально

Екс-голову латиноамериканського представництва Чень Бінсюя (Chen Bingxu) позбавлено посади через звинувачення в хабарництві, прийнятті дорогих презентів та участі в розкішних розвагах за рахунок бізнес-партнерів.

Колегу Бінсюя із західноєвропейської філії Xiaomi Group на прізвище Оуен (Owen) вигнали з компанії після виявлення фактів фабрикації угоди з аутсорсингу зі значними фінансовими вкладеннями.

Xiaomi Group звільнила високопоставлених функціонерів двох закордонних філій через підозри в корупції
Чень Бінсюй, колишній генеральний менеджер латиноамериканського регіону

Обидва керівники відігравали ключову роль у просуванні китайського техногіганта за межами домашнього регіону, однак це не врятувало функціонерів від ганебного звільнення. “Сяомі” ж підтвердила готовність жорстко припиняти корупцію серед управлінців, не дивлячись на минулі заслуги.

Xiaomi Group продовжує зміцнювати ринкові позиції в Латинській Америці, де за один лише I квартал було продано понад 5 млн смартфонів. У Європі китайський техногігант посідає 3-е місце за обсягом продажів “розумних” телефонів.

Головні новини: