ГоловнаТехноGalaxy S24 FE: перші подробиці про дизайн та основні характеристики

Galaxy S24 FE: перші подробиці про дизайн та основні характеристики

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Південнокорейський техногігант Samsung нещодавно анонсував випуск нового смартфона Galaxy S24 FE, який, як очікується, надійде в продаж уже цієї осені. Рендери від технічного інсайдера OnLeaks напередодні з’явилися в Мережі.

Подробиці

Новинка покликана стати доступною альтернативою флагману Galaxy S24, продовжуючи успіх попередніх моделей FE-серії. Загальний дизайн пристрою залишається схожим з Galaxy S23 FE, однак внутрішні характеристики, згідно з прогнозами, зазнають значних змін.

Galaxy S24 Fan Edition: перші подробиці про дизайн та основні характеристики

За попередніми даними, Galaxy S24 FE приросте AMOLED-дисплеєм 6,65″/120 Гц, що забезпечить поліпшену продуктивність і візуальну якість. Новинці пророкують дебют з більш тонкими рамками і більш плоским загальним дизайном порівняно з його попередником.

У конфігурації вищого рівня Galaxy S24 FE, імовірно, матиме 12/256 Гб пам’яті на базі чип-системи Exynos 2400. Крім того, смартфон оснащений потрійною камерою з основним датчиком на 50 Мп для розширених можливостей фотозйомки, а також “надшириком” і телеоб’єктивом на 12, 8 або 10 Мп.

Galaxy S24 Fan Edition: перші подробиці про дизайн та основні характеристики

Екран Galaxy S24 FE, судячи з рендерів, являє собою високий дисплей без рамки з вирізом для камери в центрі вгорі. На правому торці розташовані регулятори гучності і клавіша ввімкнення, а на нижній панелі – порт USB Type-C.

На задньому боці пристрою очікується камера з трьома об’єктивами в стилі “S-серії”, вертикально вирівняна вгорі ліворуч. Все це супроводжується логотипом Samsung внизу.

Хоча дизайн Galaxy S24 FE має більш тонкі рамки порівняно з попередником, нижня рамка (підборіддя) має товстіший вигляд, ніж три інші сторони. Це також відображає дизайн старих моделей FE.

Galaxy S24 Fan Edition: перші подробиці про дизайн та основні характеристики

Загальні розміри пристрою оцінюються приблизно в 162 x 77,3 x 8 мм, а екран діагоналлю 6,65″ виявився трохи більшим, як порівняти з дисплеєм попередника. Гладка обробка підтримується заокругленими краями, що нагадує багато сучасних смартфонів, включно зі стандартними варіантами Galaxy S24.

Новинка, ймовірно, буде забезпечувати підключення GNSS/5G/Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.3/NFC/USB 3.2 Type-C. Можна також очікувати наявність екранного TouchID і бездротової зарядки. Ємність акумулятора і швидкість зарядки на даний момент залишаються невідомими. Даних про ціну теж немає.

Головні новини: