ГоловнаТехноШість топ-гаджетів Xiaomi на розпродажі "618"

Шість топ-гаджетів Xiaomi на розпродажі “618”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi в рамках розпродажу “618” пропонує безліч вигідних пропозицій, які будуть актуальні до 23 червня. Шість найприкметніших лотів перераховані нижче.

Xiaomi Smart Band 8 Pro

Xiaomi Smart Band 8 Pro: названа стоимость трекера в преддверии официальной премьеры

Цей функціональний гаджет володіє майже всіма можливостями смарт-годинника, включно з великим дисплеєм на 1,74″/480×336р. і збільшеною до 278 мА/год. ємністю батареї (проти 190 мА/год. у базової версії без літер Pro в назві). Такий акумулятор забезпечує більшу автономність від смартфона, підтримку топографічних карт і доступ до інтерактивного маршруту бігу (велопрогулянки) через фірмове ПЗ.

Фітнес-трекер підтримує голосові команди (фірмовий помічник) і дає змогу керувати екосистемою “розумного” будинку. Дисплей вирізняється яскравим – до 600 ніт – відображенням і може похвалитися підтримкою безлічі циферблатів, режимом Always-on-Display і захисним склом Gorilla Glass.

Для любителів спорту передбачено 150 фітнес-режимів, включно з плаванням. Крім того, для деяких тренувань доступна тривимірна анімація і персональні рекомендації. Серед додаткових особливостей – металевий корпус і різні варіанти ремінців, включно зі шкіряними і з міланським плетінням.

У стандартному режимі використання зарядки пристрою вистачить приблизно на два тижні, а за постійно увімкненого екрана – у середньому на шість днів. Купити браслет за $55, з урахуванням знижки, можна тут.

Xiaomi Smart Camera C301 і 300

Xiaomi Smart Camera C300

Ці настінні камери від Xiaomi Group – відносно недорогі рішення для відеоспостереження з керованим поворотним об’єктивом (функція PTZ). Моделі рекомендується для використання всередині приміщень (опція кріплення до стелі присутня).

Усередині кожного пристрою розташована матриця з роздільною здатністю 3 мегапікселі, що дає змогу транслювати відео високої якості з параметрами 2304×1296р. Оптика має постійний фокус, а для поліпшення роботи в умовах недостатнього освітлення передбачено ІЧ-підсвічування, яке активується автоматично при спрацьовуванні датчика освітленості.

Моделі серії C300 здатні розпізнавати рух і присутність людини, пропонують налаштування періодів активності та можливість спілкування з відвідувачами завдяки вбудованому мікрофону і динаміку.

Відеоархів можна зберігати або на карті пам’яті (підтримуються носії до 256 Гб), або в “хмарі”. Швидке налаштування здійснюється через мобільний застосунок, який дає змогу відстежувати ситуацію on-line і отримувати повідомлення про зафіксований рух. За необхідності обидві камери можна інтегрувати в систему “розумного” будинку Xiaomi і віддалено керувати ними через Google Home/Amazon Alexa.

Модель Smart Camera C301 доступна для покупки за $29, а C300 – за $26. Оформити угоду тут та тут відповідно.

Mi TV Box S 2nd Gen

Mi TV Box S 2nd Gen

Компактний стаціонарний медіаплеєр UltraHD/4K другого покоління, що працює на базі операційної системи Android TV і підтримує функцію HDR укупі з високошвидкісною бездротовою передачею даних в двох діапазонах (2,4 / 5ГГц), відноситься до середньої цінової категорії та здатний перетворити будь-який телевізор з LCD-екраном в повноцінний розважальний центр з розширеними SMART-можливостями.

Від попередньої моделі плеєр вирізняється вищою продуктивністю завдяки апаратній платформі Amlogic, що містить чотирьохядерний набір процесорів S905X4 (Cortex-A55) і пам’ять на 2/8 Гб (LDPR3 і eMMC 5.0).

Перераховані вище характеристики та оновлена операційка Android TV 11 дають змогу плеєру відтворювати відео з високою роздільною здатністю до 3840х2160р. (до 60 кадрів/сек.) з підтримкою розширеного динамічного діапазону за технологіями HDR10.

Десятибітна глибина кольору значно підвищує деталізацію картинки, роблячи її більш реалістичною. Плеєр легко підключається до різних мережевих ресурсів (від Amazon Prime, Netflix і Spotify до IPTV і онлайн-кінотеатрів) для отримання різноманітного контенту. Також є підтримка відтворення файлів з USB Flash/HDD-накопичувачів. Серед підтримуваних технологій бездротової передачі зображень – Miracast, DLNA і Google Cast.

Під час акції ТВ-бокс можна придбати за $48.

Xiaomi TV Stick 4K

Xiaomi TV Stick 4K

Цей малогабаритний медіаплеєр підтримує виведення зображень в UltraHD/4K-роздільній здатності і обладнаний поліпшеним дводіапазонним WiFi-модулем. Пристрій виконано у формі стіка з єдиним виходом стандарту HDMI 2.0, роз’ємом microUSB для подачі живлення і позиціонується як продукт “базової цінової категорії 2023 року, здатний перетворити LED-телевізор на повноцінну смарт-систему з доступом до глобальної мережі та можливістю перегляду будь-якого мережевого/локального медіаконтенту”.

Апаратною основою мультимедійного програвача є 4-ядерний чипсет Amlogic S905Y4 (Cortex-A35), що працює в тандемі з пам’яттю на 2/8 Гб. Інтегрована в процесор графіка Mali G31-MP2 демонструє базовий рівень 3D-продуктивності і легко справляється зі старішими форматами. В якості операційки використовується Android 11.

Також передбачено доступ до магазину Google Play, укупі з можливістю встановлення додатків та ігор. Плеєр забезпечує апаратне прискорення декодування всіх популярних форматів стиснення відеоконтенту AV1, VP9, H. 265, H. 264, MPEG-1/2, у т. ч. потоків UltraHD/4К-роздільної здатності. Є підтримка HDR-контенту у форматах HDR10/Dolby Vision і технології об’ємного звучання Dolby Atmos. Мережевий доступ забезпечує вбудований швидкодіючий дводіапазонний Wi-Fi модуль (MIMO 2×2).

ТВ-стік у рамках акції доступний за $46.

Redmi Watch 3 Active

Redmi Watch 3 Active

Цей “розумний” годинник являє собою бюджетний гаджет 2023 р.в. з прямокутним циферблатом. Відмінною рисою моделі є наявність вбудованого динаміка і мікрофона, що дає змогу використовувати аксесуар для приймання блютуз-дзвінків зі сполученого смартфона. Сенсорний IPS-дисплей 1,83″/450 ніт/280х240р. позиціонується як безрамковий.

Користувачам пропонується вибір з 200 доступних варіантів оформлення циферблата. Смарт-годинник має гідний вологозахист (до 5 атм), тому його можна не знімати для миття рук або прийому душу, а також під час плавання в басейні або водоймі (є відповідний спортивний режим).

Загалом заявлено 100 видів фітнес-активностей, включно з бігом, їздою на велосипеді, заняттями на тренажері, веслуванням і стрибками на скакалці. Модель здатна заміряти частоту серцевих скорочень і рівень кисню в крові, моніторити якість сну, оцінювати рівень стресу і вести жіночий календар.

Серед інших особливостей – GPS-модуль, магнітна зарядка, металевий корпус і швидкознімний ремінець. Термін автономної роботи варіюється від 8 до 12 діб, залежно від інтенсивності використання.

Хронометр під час акції можна купити за $33.

Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro

Це поліпшена модифікація популярної гарнітури Redmi Buds 5 із сильнішим “шумодавом” і подвійними динамічними драйверами в кожному навушнику з 10-міліметровим твіттером і 11-міліметровим сабвуфером усередині для забезпечення максимально чистого звучання верхніх частот і глибокого опрацювання басів.

Глибина шумозаглушення досягає 52 дБ; передбачається три рівні прозорості для чутності навколишніх звуків. У специфікаціях моделі згадується Hi-Res Audio і підтримка кодека LHDC 5.

Вартість аксесуара з урахуванням акційної знижки – $51. Купити можна тут.

Головні новини: