ГоловнаТехноXiaomi доповнила «Галерею» важливою функцією, яка дозволить не втратити фотографії та відео

Xiaomi доповнила «Галерею» важливою функцією, яка дозволить не втратити фотографії та відео

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила оновлення для фірмового додатка “Галерея”, запровадивши нову функцію, яка допоможе користувачам уникнути втрати фото і відео.

Подробиці

Після оновлення ПЗ до версії V3.7.2.0 користувачі помітять поліпшення в продуктивності й оптимізації роботи “Галереї”. Однак найбільш значущим нововведенням є попереджувальні повідомлення, які з’являються при спробі видалити фотографії або відео. Ці меседжі призначені для запобігання випадковому видаленню контенту.

Xiaomi доповнила застосунок

Раніше, при спробі очистити кошик у розділі “Видалені”, користувачам пропонувалося лише підтвердити видалення. Тепер же додано невеликий таймер, який не дає змоги негайно натиснути на кнопку видалення, тим самим даючи користувачеві час передумати і зберегти контент.

Апдейт “Галереї” вже доступний для скачування з https://mega.nz/file/8JIEwDLQ#3l2QSa59VhlsEOatfhcQp1PnJk6knz7VVfGuFte28nw. Рекомендується оновлювати додаток автоматично через налаштування операційної системи HyperOS.

“Сяомі” продовжує вдосконалювати фірмове ПЗ, впроваджуючи нові механізми для поліпшення користувацького досвіду. Свіже оновлення є підтвердженням того, що компанія прагне запобігти випадковій втраті фото- та відеоконтенту.

Головні новини: