ГоловнаТехноНейросітка для створення реалістичних відео Dream Machine: до 30 роликів на місяць...

Нейросітка для створення реалістичних відео Dream Machine: до 30 роликів на місяць безкоштовно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Luma AI представила нову нейромережу для створення реалістичних відеороликів на основі текстового опису. Користувачі відзначають, що результати Dream Machine не поступаються аналогічному сервісу Sora від OpenAI.

Подробиці

Характеристики та можливості

Dream Machine здатна за 2 хвилини створювати відеоролики тривалістю до п’яти секунд. Це робить новинку однією з найшвидших моделей у цій категорії. Нейромережа вміє працювати в різних стилях і розуміє взаємодію людей, тварин і об’єктів з навколишнім світом, що забезпечує плавну і реалістичну фізику в створюваних роликах.

Доступність та умови використання

Спробувати можливості Dream Machine можна безкоштовно, зареєструвавши обліковий запис. Безкоштовна версія дає змогу створювати до 30 відеороликів на місяць. Також доступні платні варіанти підписки, які включають до 2000 відеороликів на місяць за $499. Однак для більшості користувачів безкоштовного тарифу буде достатньо.

Оцінка користувачів

Користувачі високо оцінили якість роботи Dream Machine, зазначивши, що створені нею відеоролики не відрізняються від роботи вищезгаданого аналога Sora. Нова система пропонує швидкий і якісний спосіб генерації відео, що може бути корисно для різних творчих і професійних завдань.

Стрічка новин: