ГоловнаТехноRedmi анонсував свій найбюджетніший і компактний планшет для світового ринку

Redmi анонсував свій найбюджетніший і компактний планшет для світового ринку

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Редмі” готується до випуску нового планшета Redmi Pad SE 8.7 4G, який буде компактним і економічним варіантом з можливістю передавання даних через СІМ-карту. Очікується, що пристрій з’явиться на світовому ринку в середині липня.

Деталі

Інформацію про планшет було виявлено в лістингу IMEI, який підтверджує назву і модельний номер 24076RP19G, де літера “G” вказує на глобальну версію пристрою.

Redmi Pad SE 8.7 4G: старт продажів глобальної версії економічного і компактного планшет для світового ринку вже не за горами

Pad SE 8.7 4G буде оснащений 8,7-дюймовим екраном, що робить пристрій більш компактним порівняно з Redmi Pad SE, діагональ дисплея якого становить 11″. Апарат матиме слот для СІМ-карти, що дасть змогу підключатися до 4G-мережі.

Передбачається, що внутрішні характеристики Redmi Pad SE 8.7 4G будуть аналогічні можливостям згаданого вище попередника. Йдеться, перш за все, про рідкокристалічну панель з високою частотою оновлення, процесорну систему Snapdragon 680 і акумулятор на 8000 мА/год.

Головні новини: