ГоловнаТехноЯк у POCO F6 покращити камеру програмними методами

Як у POCO F6 покращити камеру програмними методами

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

POCO F6 став одним із найцікавіших смартфонів завдяки своїм характеристикам і доступній ціні. Однією з ключових особливостей пристрою є основна камера з роздільною здатністю 50 Мп на базі матриці SONY IMX882 з оптичною стабілізацією.

Подробиці

Для поліпшення якості фотографій на POCO F6 рекомендується використовувати модифікований додаток камери Google Camera, серед безлічі доступних версій якого виділяється GCam AGC9.2.14 авторства BigKaka.

Найкраща камера GCam для встановлення на POCO F6: посилання на завантаження

За словами розробників, цей варіант оптимізовано для використання на POCO F6 і містить передові фотографічні технології, що використовуються в смартфонах Google Pixel.

GCam AGC9.2.14 дає змогу розкрити повний потенціал 50-мегапіксельної камери POCO F6, включно з можливістю використовувати широкий зум без втрат якості. Крім того, вона сумісна з моделями на кшталт Xiaomi 14/13T/13T Pro.

Для встановлення GCam AGC9.2.14 на POCO F6 слід перейти за посиланням на офіційний репозиторій Celsoazevedo, завантажити файл з https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-BigKaka/f/dl67/ і встановити його як звичайний додаток.

 

Головні новини: