ГоловнаТехноXiaomi оголошує про важливий апдейт свого додатка Notes, що «змінить все»

Xiaomi оголошує про важливий апдейт свого додатка Notes, що «змінить все»

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” оголосила про важливе оновлення фірмового додатка Notes в останній бета-версії, яка значно розширює можливості використання штучного інтелекту. Нова функціональність знаменує початок епохи, коли практично будь-який застосунок буде орієнтований на ШІ.

Подробиці

З апдейтом додаток Notes отримав можливість створювати зведення не тільки з тексту, а й з посилань на веб-сторінки. Ця функція, аналогічна очікуваному оновленню в iOS 18 від Apple під назвою Apple Intelligence, дає змогу застосунку генерувати резюме із вмісту веб-сторінок.

Xiaomi оголошує про важливий апдейт свого додатка Notes, який змінить усе

Нововведення, іменоване SummaryList, дає змогу користувачам створювати резюме з обраного тексту. Крім того, новинка здатна генерувати зведення за посиланнями: додаток Notes під’єднується до зазначеної веб-сторінки, витягує вміст і створює короткий огляд.

Xiaomi оголошує про важливий апдейт свого застосунку Notes, який змінить усе

Перший час функціональність буде доступна тільки через китайське ПЗУ HyperOS, оскільки штучний інтелект техногіганта ще не адаптований для роботи з іншими мовами. Крім того, високий ступінь цензури в сяомовському ШІ ускладнює інтеграцію останнього в глобальний ринок (для цього потрібні серйозні доопрацювання і значний проміжок часу).

Стрічка новин: