ГоловнаТехноXiaomi представила новий вентилятор з USB Type-C, який можна використовувати навіть із...

Xiaomi представила новий вентилятор з USB Type-C, який можна використовувати навіть із портативним PowerBank

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила сімейство фірмових аксесуарів для дому Mijia “розумним” підлоговим вентилятором Smart DC Inverter 1X. Новинка виконана в мінімалістичному дизайні і може похвалитися підтримкою безлічі інтелектуальних функцій.

Подробиці

Однією з ключових особливостей є наявність роз’єму USB Type-C, що дає змогу під’єднувати вентилятор до портативного акумулятора і використовувати його в різних місцях на кшталт саду, тераси тощо.

Xiaomi Mijia Smart DC Inverter 1X: новий вентилятор з USB Type-C, який можна використовувати навіть з портативним пауербанком

Пристрій представлений у класичному білому кольорі. Конструкція не передбачає регулювання висоти, але є функція автоматичного горизонтального обертання. Вентилятор оснащений двигуном номінальною потужністю 1,6 Вт і сімома лопатями, що дає змогу йому створювати м’який вітерець, який імітує природний. Це робить аксесуар ідеальним для використання в тандемі з кондиціонером.

Для роботи новинки використовується кабель з роз’ємом USB Type-C, що дає змогу під’єднувати її до зарядного пристрою для смартфона зі швидким заряджанням потужністю щонайменше 18W або до портативного акумулятора на кшталт 120-ватного Xiaomi Power Bank.

Xiaomi Mijia Smart DC Inverter 1X: новий вентилятор з USB Type-C, який можна використовувати навіть із портативним пауербанком

Вентилятор також оснащений Wi-Fi, що дає змогу керувати його роботою через смартфон або голосові команди. Через додаток Xiaomi Home можна запрограмувати час роботи, встановити рівень потужності до 100 різних рівнів.

Вартість Smart DC Inverter Inverter Floor Fan 1X у Піднебесній встановлена на рівні ¥249, що в перерахунку з юанів становить близько €32. Інформації про вихід пристрою на світовий ринок поки немає, але очікується, що це відбудеться найближчим часом.

Стрічка новин: