ГоловнаТехноXiaomi готує до виходу новий портативний акумулятор з ретро-дизайном та ємністю...

Xiaomi готує до виходу новий портативний акумулятор з ретро-дизайном та ємністю не менше 25 000 мАг

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується до випуску нового портативного акумулятора з цікавим ретро-дизайном і ємністю 25 000 мА/год. Новий продукт під назвою Xiaomi Power Bank 25 000 mAh Discovery Edition, буде поєднувати в собі високу ємність і унікальний зовнішній вигляд з прозорими деталями.

Подробиці

Згідно з інформацією з Китаю, пауербанк має з’явитися на ринку в найближчі тижні. Його велика ємність дасть змогу не тільки багаторазово заряджати смартфони, а й забезпечувати живлення для ноутбуків та інших пристроїв. Це робить його ідеальним вибором для користувачів, яким необхідний тривалий час автономної роботи в різних ситуаціях.

Однією з ключових особливостей новинки стане система швидкої зарядки сумарною потужністю 212W. Це дасть змогу заряджати кілька пристроїв одночасно, підтримуючи до 140W включно через один із портів USB Type-C. Така функціональність робить пауербанк особливо корисним для тих, хто використовує кілька пристроїв одночасно і потребує швидкого підзаряджання.

Новий портативний акумулятор Xiaomi з ретро-дизайном і ємністю 25 000 мА/год майже готовий до презентації

Поряд з високою ємністю і швидкою зарядкою, портативна батарея виділяється неповторним дизайном. Комбінація металевих матеріалів і скляних елементів дасть змогу користувачам бачити внутрішні компоненти пристрою, що додасть йому ретро-подібності та, водночас, футуристичного вигляду.

Наразі точна дата прем’єри аксесуара невідома, проте автори численних інсайдів заявляють про можливість презентації новинки разом з новим смартфоном-розкладачкою Xiaomi MIX Flip.

Передбачувана вартість пауербанка в перерахунку з юанів становить близько €64. Це робить його одним з найдорожчих портативних акумуляторів у лінійці Xiaomi, однак високі функціональні можливості та унікальний дизайн виправдовують таку ціну.

Висновок

Новий Power Bank 25 000 mAh Discovery Edition стане потужним і стильним доповненням до портативної електроніки, поєднуючи в собі високу ємність, швидке заряджання та унікальний ретро-дизайн.

Стрічка новин: