ГоловнаТехноОпубліковані реальні зображення нового Xiaomi MIX Flip у руках засновника компанії

Опубліковані реальні зображення нового Xiaomi MIX Flip у руках засновника компанії

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Мережу витекли живі знімки одного з найочікуваніших смартфонів цього року Xiaomi MIX Flip. “Розкладачка” покликана скласти конкуренцію самсунгівському Galaxy Z Flip 5.

Подробиці

Пристрій “засвітився” в руках засновника Xiaomi Group Лей Цзюня. Візуально новинка нагадує згаданий вище апарат південнокорейського техногіганта.

Реальні зображення нового Xiaomi MIX Flip в руках засновника компанії просочилися в Мережу

Зображення не дають змоги отримати повне уявлення про перспективне дітище “Сяомі”. Попередні дані свідчать про наявність складного екрану і великої панелі на зовнішній стороні пристрою, за аналогією з Moto Razr 40 Ultra.

“Розкладачка” обіцяє бути високопродуктивною моделлю завдяки наявності чипсета Snapdragon 8 Gen 3. За якість зйомки відповідатимуть кілька об’єктивів на чолі з 50-мегапіксельним сенсором з OIS і допоміжними модулями Leica неназваної роздільної здатності. Підтримка бездротової зарядки, за чутками, пристрою забезпечена.

Орієнтовна дата презентації Xiaomi MIX Flip – II півріччя 2024-го. Близькі до “Сяомі” учасники ринку заявляють про готовність розробника випустити глобальну версію “розкладачки”. Даних про ціну поки що немає.

Головні новини: