ГоловнаТехноXiaomi випустила незвичайну камеру для захисту інтер'єру

Xiaomi випустила незвичайну камеру для захисту інтер’єру

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок внутрішньобудинкових відеокамер моделлю Smart Camera C500 Dual-Camera Edition, яка покликана забезпечувати безпеку всередині житла.

Подробиці

Новинка приросла двома об’єктивами для ведення спостереження за всім простором приміщення. Перший з них має кут огляду в 110° і роздільну здатність 4 Мп, а другий здатний повертатися на 360° і забезпечувати вертикальний нахил до 93°.

Xiaomi випустила незвичайну камеру для захисту інтер'єру житла

Реалізоване в гаджеті нічне бачення забезпечує чітку картинку навіть в умовах низької освітленості завдяки високій чутливості датчиків і 16-ти інфрачервоним освітлювачам з довжиною хвилі 940 нм. Камера також здатна розпізнавати людей, домашніх тварин і навіть плач дитини за допомогою вбудованих алгоритмів ШІ.

Система “віртуального паркану” дає змогу встановити сигнал тривоги в разі виявлення руху після перетину встановленої користувачем віртуальної межі. Через застосунок Xiaomi Home користувач може вибрати об’єкт для фокусування (нижня камера надає загальний огляд, а верхня – більш точне фокусування на обраному об’єкті або людині).

Xiaomi випустила незвичайну камеру для захисту інтер'єру житла

Пристрій підтримує Wi-Fi 6, має мікрофон і динамік для двостороннього зв’язку, звукову систему сигналізації, підтримку microSD і можливість підключення до системи зберігання NAS або хмарного сховища. Крім того, камера оснащена опцією HyperOS Connect для поліпшення взаємодії зі смартфоном.

На китайському ринку Smart Camera C500 Dual-Camera Edition пропонується за €41 у перерахунку з юанів. Дата появи новинки на світовому ринку не уточнюється.

Головні новини: