ГоловнаТехноСтворено найшвидший у світі дрон

Створено найшвидший у світі дрон

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Південноафриканське сімейство Белл (батько Майк і син Люк) створили найшвидший у світі дрон, що здатен долати відстань у 142 метри за секунду. Середня максимальна швидкість квадрокоптера Peregreen 2 становить 480,23 км/год, що підтверджено Книгою рекордів Гіннеса.

Подробиці

Процес створення дрона зайняв кілька місяців, включно з проектуванням, тестуванням і фінальним польотом. Початкова модель Peregreen досягала швидкості 397 км/год, але не була офіційно визнана рекордною. Для версії другого покоління титул був підтверджений після успішного завершення двох серій польотів у протилежних напрямках, що нівелювало вплив вітру.

Найшвидший у світі дрон від південноафриканського сімейства Белл: можливості апарату

Під час тестування виникали складнощі на кшталт перегріву дротів і батарей, що призводило до електричних пожеж. Однак після доопрацювань дрон зміг досягти фактичної максимальної швидкості в 510 км/год. Корпус із вуглецевого волокна та консультації з інженером-аеротермістом Крісом Россером дали змогу поліпшити керованість і аеродинаміку пристрою.

Peregreen 2 був надрукований на 3D-принтері й оснащений двигунами та акумуляторами, спеціально підібраними для досягнення таких високих швидкостей.

Головні новини: