ГоловнаТехноXiaomi "засвітила" одну з нових функцій HyperOS 2.0

Xiaomi “засвітила” одну з нових функцій HyperOS 2.0

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” випадково розкрила одну з нових функцій, які будуть доступні в HyperOS 2.0. Нова версія прошивки, ймовірно, дебютує наприкінці року разом з Android 15 і запропонує “свіжі” режими налаштування укупі зі значними новаціями в інтерфейсі.

Детально

У своїх соціальних мережах “Сяомі” провела опитування для з’ясування переваг користувачів щодо нового дизайну багатозадачності. Наразі HyperOS і MIUI пропонують два варіанти дизайну багатозадачності: горизонтальний і вертикальний.

У HyperOS 2.0 буде додано варіант під назвою “Нагромадження” в стилістиці iOS, який дасть змогу швидше перемикатися між відкритими додатками, забезпечуючи зручніше і практичніше використання порівняно з горизонтальним режимом.

Xiaomi

Причини публікації опитування не уточнюються. Експерти пов’язують це з тестуванням нового дизайну багатозадачності в HyperOS 2.0.

Xiaomi
Новий дизайн багатозадачності

– Компанія намагається з’ясувати, чи сподобається користувачам майбутня зміна, а також поступово знайомить їх із нововведеннями в наступній версії інтерфейсу, – вважають фахівці.

Дата появи HyperOS 2.0 безпосередньо залежить від термінів презентації п’ятнадцятої версії Android. Орієнтовний термін – IV триместр цього року.

Головні новини: