ГоловнаТехноАкумулятор iPhone 16 упакований у металевий корпус та отримав більше ємності за...

Акумулятор iPhone 16 упакований у металевий корпус та отримав більше ємності за рахунок нової технології

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Тіпстер Маджин Бу на платформі X опублікував зображення акумулятора iPhone 16. Новинка здивувала металевим корпусом замість традиційної упаковки з м’якої фольги.

Подробиці

Виявилося, що йдеться про реальну батарею з металевою оболонкою поверх пластикової фольги. Повідомляється, що металевий корпус поліпшить розсіювання тепла. Форма акумулятора залишилася звичною, але його місткість зросла до 3597 мА/год порівняно з 3349 мА/год в iPhone 15. Ємність вигравірувана на поверхні з металу.

Акумулятор iPhone 16 запаковано у металевий корпус, і він отримав більшу ємність за рахунок нової технології виробництва батарей

Причина переходу Apple до жорсткого корпусу невідома, проте низка експертів вважають, що цей крок зумовлений необхідністю поліпшення теплового розсіювання. У серії iPhone 15 відзначалися випадки перегріву, і хоча проблема була вирішена оновленнями програмного забезпечення, новий акумулятор повинен додатково поліпшити тепловідвід.

Акумулятор iPhone 16 запакований у металевий корпус і отримав більше місткості за рахунок нової технології виробництва батарей

Металевий корпус збільшить вагу iPhone 16 порівняно з iPhone 15, який важить 171 г. Додаткова ємність акумулятора також має додати ваги пристрою.

Використання металевого корпусу займає більше внутрішнього простору, що раніше було однією з причин переходу виробників на упаковку з пластикової фольги. М’яке паковання безпечніше, оскільки дає змогу газам, що утворюються під час аварії, безпечно виходити з акумулятора.

Акумулятор iPhone 16 упакований у металевий корпус і отримав більше ємності за рахунок нової технології виробництва батарей

Усередині, ймовірно, знаходиться нова технологія, якій необхідний жорсткий корпус для забезпечення більш високої щільності енергії. Це може дозволити розмістити АКБ на 3597 мА/год у тонкому корпусі пристрою. Наприклад, акумулятор vivo X Fold3 Pro на 5700 мА/год виконаний з нового композитного матеріалу на основі карбіду кремнію.

Головні новини: