ГоловнаТехноXiaomi розповіла про захований у HyperOS повноцінний фоторедактор

Xiaomi розповіла про захований у HyperOS повноцінний фоторедактор

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” впровадила в смартфони з операційною системою HyperOS потужний ШІ-фоторедактор. Цей інструмент, вбудований у додаток “Галерея”, дає змогу користувачам професійно редагувати знімки будь-якого типу, включно з портретами. Для роботи з новинкою спеціальні знання в галузі редагування не потрібні.

Подробиці

За допомогою штучного інтелекту користувачі можуть розгладжувати шкіру на фото, усувати зморшки, зменшувати пори та плями, а також редагувати практично будь-яку частину тіла, включно зі збільшенням зросту та м’язистості рук, зменшенням розміру талії, збільшенням зросту та розширенням плечей.

Редагування в HyperOS здійснюється просто і зручно. Користувачам достатньо перейти до потрібної фотографії, натиснути на значок редагування і вибрати режим краси, де вони зможуть визначити, яку частину тіла хочуть відредагувати.

Xiaomi розповіла про захований у HyperOS повноцінний фоторедактор, що дає змогу розгладжувати зморшки, збільшувати зріст і підвищувати мускулистість рук

Кожен інструмент режиму краси призначений для редагування певних частин тіла. Наприклад, функція “Шкіра” дає змогу усувати пори, плями, зморшки та текстуру шкіри. Функція HD Portrait автоматично покращує портрет, оптимізуючи освітлення та загальну якість зображення.

Цей потужний фоторедактор робить процес редагування фотографій простим і зручним для користувачів смартфонів екосистеми “Сяомі”.

Головні новини: