ГоловнаТехноiPhone 16 Pro Max отримає найтонші рамки екрану серед усіх смартфонів

iPhone 16 Pro Max отримає найтонші рамки екрану серед усіх смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Мережу витекли рендери майбутнього iPhone 16 Pro Max, який може стати новим стандартом тонкості для смартфонів, стверджує автор інсайду Ice Universe.

Подробиці

Товщина рамки новинки, згідно з витоком, становитиме всього 1,15 мм (-0,35 мм порівняно з нинішнім лідером Galaxy S24 Ultra).

iPhone 16 Pro Max: найтонші рамки екрана серед усіх смартфонів
iPhone 16 Pro Max (зліва) проти iPhone 15 Pro Max (праворуч)

За словами інсайдера, новий iPhone 16 Pro Max наближається до ідеального дизайну настільки, наскільки це можливо. Це підтверджується порівняльними фотографіями моделей Pro Max поточного і майбутнього поколінь.

Очікується, що нові моделі iPhone 16 Pro/Pro Max будуть оснащені збільшеними дисплеями: 6,3″ і 6,9″ відповідно. При цьому ширина рамки в екрана Pro Max становитиме 1,15 мм, тоді як моделі 16 Pro отримають трохи більші рамки (1,2 мм).

iPhone 16 Pro Max: найтонші рамки екрана серед усіх смартфонів
iPhone 16 Pro Max (зліва) проти iPhone 13 Pro Max (праворуч)

Для досягнення такого мінімалізму Apple застосувала нову BRS-технологію (від англ. Border Reduction Structure), що дає змогу більш компактно й ефективно розміщувати схеми під екраном. Зусилля з досягнення нових габаритів може спричинити подорожчання Pro-версій “шістнадцяток”.

Презентація нових моделей айфонів запланована на вересень. За чутками, Pro-версії отримають значні поліпшення дисплея та оптики. Базові моделі запропонують лише незначні оновлення, включно з кнопкою “Дія” і вертикальною оптикою.

Головні новини: