ГоловнаТехноGIGABYTE представила материнську плату B650E AORUS PRO X USB4 для платформи...

GIGABYTE представила материнську плату B650E AORUS PRO X USB4 для платформи нового покоління AMD AM5

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія GIGABYTE TECHNOLOGY представляє багатофункціональну материнську плату B650E AORUS PRO X USB4. Оснащена двома портами USB4® та вражаючим набором передових функцій, плата B650E AORUS PRO X USB4 дозволяє в повному обсязі оцінити переваги передової та привабливої ​​платформи AMD AM5.

Інтерфейс USB4®, очевидно, стає однією з найважливіших складових специфікації платформи AM5 нового покоління, оскільки забезпечує виключно високу швидкість безперебійної передачі сигналу, передбачає можливість підключення широкого спектру сумісного апаратного забезпечення, зокрема Ultra HD дисплеїв, а також має всі необхідні засоби для швидкої зарядки всілякої периферії та компактних мобільних пристроїв. Поряд з безумовною підтримкою всіх сучасних процесорів AMD Ryzen™ для платформи AM5, материнська плата B650E AORUS PRO X USB4, оснащена двома USB4®-портами, кожен з яких має пропускну здатність не менше 40 Гбіт/с, демонструє миттєву готовність до спільної роботи з USB4 ®-пристроями, на фоні запропонованого асортименту, що неухильно зростає. У цьому контексті примітний той факт, що смуга пропускання каналу 40 Гбіт/с інтерфейсу USB4 може бути повністю задіяна для передачі потоку даних, на відміну від інтерфейсу Thunderbolt 4, смуга пропускання якого розділена між каналами передачі даних і відеопотоку. Поряд з високошвидкісним інтерфейсом USB4® з пропускною здатністю шини не менше 40 Гбіт/с, материнська плата B650E AORUS PRO X USB4 оснащена 2,5 GbE LAN контролером і прогресивним модулем бездротового зв’язку Wi-Fi 7, у складі якого застосовуються фірмові антени GIGABYTE із надвисоким коефіцієнтом посилення.

Материнську плату B650E AORUS PRO X USB4 вигідно відрізняє кілька ексклюзивних інноваційних рішень, реалізованих на програмно-апаратному рівні, які, безперечно, гідно оцінять ентузіасти самостійного складання ПК. Зокрема, у складі нової секції EZ-Debug Zone локалізована група світлодіодних індикаторів POST-кодів та кнопки управління, які в сукупності визначають зручність виконання процедури пошуку та усунення несправностей на етапі налагодження системи. Конструктив WIFI EZ-Plug поєднує роз’єми підключення антен Wi-Fi-модуля у складі однієї колодки, позбавляючи користувачів від клопоту процедури монтажу виносних елементів бездротового модуля. Функціонал Sensor Panel Link забезпечує підключення фірмової сенсорної панелі до вбудованого відеовиходу для моніторингу ключових параметрів системи без необхідності задіяти сторонні кабелі. Фіксатори PCIe EZ-Latch Plus, M.2 EZ-Latch Click та M.2 EZ-Latch Plus передбачають можливість оперативної інсталяції дискретної графічної PCIe плати, твердотільного накопичувача та радіаторів для M.2-пристроїв, відповідно, без застосування будь-яких інструментів та оснащення. Модернізована оболонка UC BIOS – це клієнт-орієнтований продукт, оновлений інтерфейс користувача, який покликаний підвищити зручність роботи з опціями BIOS Setup, включаючи швидкий доступ до опцій, що настроюються.

Виняткову продуктивність процесорів AMD Ryzen™ нового покоління материнської плати B650E AORUS PRO X USB4 допомагає повністю розкрити цифровий VRM-модуль (16-фазна схема живлення, до 80 А навантаження на кожну фазу, вбудований інтелектуальний моніторинг ключових параметрів). Удосконалений конструктив системи охолодження представлений новим радіатором та тепловою трубкою прямого контакту із зоною VRM, а також фірмовим радіатором M.2 Thermal Guard, які забезпечують ефективне відведення тепла та гарантують комфортний температурний режим ключових підсистем навіть в умовах підвищеного навантаження (зокрема, при виконанні системою багатозадачних та ресурсомістких додатків).

Багатофункціональна материнська плата B650E AORUS PRO X USB4 для платформи AMD AM5 нового покоління буде доступна для замовлення на початку червня 2024 року.

Головні новини: