ГоловнаТехноNothing анонсував "різнокольоровий" Phone (2a) – один із найстильніших бюджетних смартфонів на...

Nothing анонсував “різнокольоровий” Phone (2a) – один із найстильніших бюджетних смартфонів на ринку

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Стартап Nothing явив світові фірмовий “бюджетник” Phone (2a) у новій версії Special Edition, яка претендує на звання найстильнішого смартфона у своїй ціновій категорії.

Подробиці

Раніше виробник обмежувався класичними забарвленнями, однак цього разу вирішив об’єднати всі три основні кольори: червоний, синій і жовтий. При цьому загальний дизайн із прозорою задньою кришкою залишився незмінним.

Модель Special Edition приросла пам’яттю на 12/256 Гб, оцінена в $445 і, на відміну від попередньої повністю “синьої” версії, буде доступна на глобальному ринку.

Nothing анонсував "різнокольоровий" Phone (2a) - один із найстильніших бюджетних смартфонів на ринку

Технічні характеристики нового смартфона залишилися без змін порівняно з попередньою моделлю Phone (2a), представленою раніше цього року (та сама медіатеківська чип-система Dimensity 7200 Pro, аналогічний дисплей AMOLED 6,7″/120 Гц, така сама батарея на 5000 мА/год. і dual-камера на 50/50 Мп).

Один із провідних техноблогерів MKBHD назвав новинку одним із найкращих смартфонів у своєму сегменті. Пристрій удостоївся такого схвального відгуку завдяки незвичайному дизайну, якісному екрану, хорошій оптиці і вражаючій автономності.

Раніше бренд Nothing збагатив ринок портативних аксесуарів навушниками Ear і Ear(а), які адаптовані для роботи з ChatGPT і виділяються елегантним зовнішнім виглядом. “Молодшу” версію, поряд із чорним і білим забарвленням, випущено в жовтому колірному виконанні.

Головні новини: