ГоловнаТехноРозсекречено дизайн та характеристики недорогого смарт-годинника Samsung

Розсекречено дизайн та характеристики недорогого смарт-годинника Samsung

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У Мережі з’явилися подробиці про дизайн і характеристики бюджетного смарт-годинника Galaxy Watch FE виробництва “Самсунг”, який може бути представлений найближчими тижнями за ціною в районі 200 євро.

Подробиці

Візуально новинка схожа з моделлю Galaxy Watch 4, яка побачила світ у 2021 році і має аналогічну форму корпусу і настільки ж товсті рамки. При цьому, на відміну від “побратима” трирічної давності, майбутній хронометр пропонуватимуть із новими ремінцями.

Розсекречено дизайн і характеристики недорогого смарт-годинника Samsung

Внутрішні характеристики новинки включають процесор Exynos W920, конфігурацію пам’яті 1,5/16 Гб, тандем прошивок OneUI 5 Watch/Wear OS.

На думку низки інсайдерів, обговорюваний девайс дебютує раніше годинника Galaxy Watch 7, прем’єрний показ якого з OneUI 6 Watch очікується в другому місяці літа на фірмовій церемонії Unpacked. Орієнтовна дата початку заходу – 10.07.2024. Тоді ж очікується презентація низки інших виробів південнокорейського техногіганта.

Розсекречено дизайн і характеристики недорогого смарт-годинника Samsung

Прогнозована вартість новинки – €199 (-100 євро порівняно з актуальним нині флагманом Galaxy Watch 6).

Раніше було оголошено, що майбутня флагманська модель Galaxy Watch 7 уперше в історії “Самсунг” отримає новий 3-нм чипсет, що має благотворно позначитися на автономності та продуктивності.

Головні новини: