ГоловнаТехноMeizu випускає бюджетні навушники з шумозаглушенням 45 дБ, «розумним» динамічним звуком, Hi-Fi...

Meizu випускає бюджетні навушники з шумозаглушенням 45 дБ, «розумним» динамічним звуком, Hi-Fi та багатьом іншим

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд “Мейзу” збагатив китайський ринок портативних аксесуарів TWS-навушниками Meizu Live AI. Модель уже доступна для попереднього замовлення на JD.com за ¥599 (близько $84). Старт офіційним продажам буде дано 14 червня.

Подробиці

Гарнітура Meizu Live AI оснащена чипом шумозаглушення Sony CXD3784 і дводинамічною системою, що містить 11-міліметрову динамічну котушку для насичених басів і 5-міліметрову збалансовану арматуру для кришталево чистих високих частот. Інноваційна технологія AI Dynamic Sound Experience аналізує форму вушного каналу користувача і підлаштовує аудіовихід під індивідуальні особливості слухача.

Meizu випускає навушники Live AI з шумопоглинанням 45 дБ,

Модель забезпечує максимальне шумозаглушення до 45 децибел і працює в діапазоні частот до 4000 Гц, що дає змогу ефективно пригнічувати навколишні шуми та зосереджуватися на музиці або телефонній розмові. Завдяки інтелектуальному алгоритму динамічного шумопоглинання, що адаптується до навколишнього середовища, користувач може обрати один із трьох рівнів “заглушки” зовнішніх звуків.

Meizu випускає навушники Live AI з шумопоглинанням 45 дБ,

Для поліпшення якості спілкування навушники обладнані системою шумозаглушення зі штучним інтелектом, що включає три мікрофони. Ця система здатна усувати до 99% побутових шумів. Аксесуар успішно впорався з сертифікаційними формальностями лідерів китайського стрімінга Kugou Music і QQ Music в частині якості звучання.

Meizu випускає навушники Live AI з шумопоглинанням 45 дБ,

Автономність моделі становить до 7 і до 29 годин безперервного використання без підзарядки і з зарядним кейсом відповідно. Підключення здійснюється через Bluetooth 5.3. У наявності – підтримка аудіокодека LHDC 5.0 з високою роздільною здатністю звуку. Легка конструкція вагою всього 5,2 грама доповнюється зручним футляром для перенесення з магнітною присоскою.

Головні новини: