ГоловнаТехноУ HyperOS з'явилася нова функція для продовження терміну служби батареї смартфона

У HyperOS з’явилася нова функція для продовження терміну служби батареї смартфона

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила фірмову прошивку HyperOS опцією подовження життя батареї смартфона. Нововведення спрямоване на зменшення деградації акумулятора і підтримання його автономності на багато років.

Подробиці

Кожен процес наповнення пристрою необхідною для роботи енергією знижує ємність АКБ. Як наслідок, з плином часу батарея втрачає повну ємність. Швидке заряджання особливо сприяє підвищенню температури акумулятора, що прискорює його деградацію.

Раніше для догляду за АКБ рекомендувалося уникати систем швидкого заряджання та використовувати зарядні пристрої з меншою потужністю. Тепер для цього достатньо активувати відповідну функцію в HyperOS.

У HyperOS з'явилася нова функція для продовження терміну служби батареї смартфона

Нова прошивка пропонує вибір між звичайним і швидким заряджанням. Це дає змогу запобігти процесу на максимальній потужності щоразу, коли пристрій підключено до розетки, завдяки чому зменшується ризик погіршення якості батареї.

Для активації обговорюваної опції необхідно:

  1. Відкрити налаштування.
  2. Відвідати “Оновлення системних додатків”.
  3. Перевірити доступні апдейти та клікнути на “Оновити все”.

У HyperOS з'явилася нова функція для продовження терміну служби батареї смартфона

Нова функція надається через оновлення програми безпеки (версія V9.1.4-240511.1.1). Апдейт можна “залити” вручну, проте фахівці “Сяомі” настійно рекомендують дочекатися виходу оновлення для конкретної моделі смартфона.

 

Головні новини: