ГоловнаТехноУ Xiaomi Group назвали функцію, яку необхідно активувати при покупці нового смартфона...

У Xiaomi Group назвали функцію, яку необхідно активувати при покупці нового смартфона та після встановлення HyperOS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нова функція в HyperOS здатна істотно подовжити час автономної роботи смартфонів екосистеми “Сяомі” і уникнути швидкого зносу акумуляторів.

Детально

Смартфони відіграють ключову роль у повсякденному житті, надаючи засоби для спілкування, оплати, доступу до громадського транспорту тощо, у зв’язку з чим підтримання хорошого стану батареї є критично важливим.

Одна з основних причин деградації АКБ – залишення смартфона підключеним до зарядного пристрою на всю ніч. Це призводить до перегріву і зниження ємності акумулятора. Для вирішення цієї проблеми китайський техногігант інтегрував у HyperOS опцію уповільнення зарядки в нічний час доби.

Для активації відповідної можливості необхідно:

  1. Відкрити налаштування і перейти в “Акумулятор”.
  2. Обрати “Захист акумулятора”.
  3. Активувати “Оптимізоване заряджання”.
  4. Увімкнути “Захист від нічного заряджання”.

У Xiaomi Group назвали опцію, яку необхідно активувати під час купівлі нового смартфона і після встановлення HyperOS

Ця функція дозволяє HyperOS адаптуватися до режиму користувача, позбавляючи пристрій від наслідків підключення до Мережі на всю ніч. Новинка поки що доступна лише на сучасних моделях вищого і преміального рівня.

Експерти рекомендують вдаватися до наведеної вище інструкції одразу після купівлі нового смартфона та/або після встановлення HyperOS. Цей крок дасть змогу продовжити термін служби акумулятора і забезпечити його оптимальне функціонування.

 

Головні новини: