ГоловнаТехноУ мобільному Chrome з'явилася функція "картинка в картинці"

У мобільному Chrome з’явилася функція “картинка в картинці”

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Корпорація “Гугл” представила апдейт для мобільного варіанту браузера “Хром”, додавши режим “картинка в картинці” у версії Chrome 124. Ця функція дає змогу відкривати веб-сторінки всередині програми у форматі плаваючого міні-вікна, підвищивши тим самим зручність користування браузером.

Подробиці

На панелі інструментів з користувацькими вкладками з’явиться нова кнопка. При натисканні на неї поточна вкладка згортається в міні-вікно, розташоване в правому нижньому кутку екрана, аналогічно відтворенню відео. Користувач може перемикатися між іншими додатками, а вкладка залишається на екрані, що дає змогу швидко повернутися до перегляду веб-сторінки.

У мобільному Chrome з'явилася функція "картинка в картинці"

Міні-вікно можна переміщати по дисплею, а при повторному натисканні на нього сторінка розгортається на весь екран. Ця функція полегшує роботу з браузером, дозволяючи користувачам продовжувати перегляд контенту без необхідності постійно перемикатися між додатками.

Функція ввімкнена за замовчуванням і доступна на пристроях з операційною системою Android. На iOS ця можливість відсутня через обмеження операційної системи. Впровадження опції відбуватиметься поступово, щоб уникнути можливих помилок.

Головні новини: