ГоловнаТехноМасажний пістолет Xiaomi 3: підвищена продуктивність та нові режими

Масажний пістолет Xiaomi 3: підвищена продуктивність та нові режими

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок механічних помічників для дому масажним пістолетом Xiaomi 3. Нова модель має на 38% кращу продуктивність, як порівняти з попередньою версією, і забезпечує глибший масаж для ефективної стимуляції м’язів.

Подробиці

Новинка зберегла дизайн попередників, але отримала потужніший моторчик. Осучаснений движок дає змогу пристрою забезпечувати тягу до 25 кіло, що сприяє кращому відчуттю полегшення. Швидкість “масажника” зросла до 2800 об./хв. без шкоди для автономності. Глибина удару становить 10 мм, що дає змогу глибше проникати в м’язові тканини та покращувати кровообіг.

Масажний пістолет Xiaomi 3: підвищена продуктивність і нові режими

Режими роботи

У новому поколінні реалізовано два типи рухів із трьома швидкостями для кожного з них, що дає змогу вибрати розслаблювальний або інтенсивний масаж залежно від потреб.

Додаткові характеристики

Xiaomi 3 обладнаний акумулятором на 2450 мА/год. Цієї ємності достатньо для забезпечення до 30 днів автономної роботи. У комплекті йдуть кілька аксесуарів для різних типів масажу.

Масажний пістолет Xiaomi 3: підвищена продуктивність і нові режими

Аксесуар уже доступний у Китаї за €51 у перерахунку з юанів. Інформації про терміни надходження пристрою на глобальний ринок поки немає.

Головні новини: