ГоловнаТехноТворці ChatGPT зробили безкоштовним доступ до платних функцій

Творці ChatGPT зробили безкоштовним доступ до платних функцій

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Розробники ChatGPT істотно розширили функціональність фірмового чат-бота для користувачів без підписки. Тепер доступ до користувацьких і всіх інших функцій представленого в травні в GPT-4 відкритий абсолютно всім, інформує The Verge.

Подробиці

Раніше опції на кшталт аналізу даних, машинного зору, формування діаграм і “заливки” файлів надавалися виключно власникам платних тарифних планів ChatGPT Plus/Teams/Enterprise. Зараз ці можливості доступні всім, проте з певними обмеженнями.

Користувачі без підписки можуть використовувати готові GPT, але створювати власні їм не дозволяється. При досягненні ліміту повідомлень або розмов з використанням GPT-4 відбувається автоматичне перемикання на GPT-3.5.

OpenAI представила мовну модель GPT-4 у перших числах травня, що дало змогу ChatGPT генерувати контент і розпізнавати команди у вигляді голосу та зображень. Реалізм роботи асистента часто порівнюють зі штучним інтелектом із фантастичних фільмів.

Запуск ChatGPT-5 анонсовано на кінець цього року. За словами розробників, нова модель буде являти собою штучний загальний інтелект (AGI), здатний виконувати будь-які завдання, які можуть придумати люди. Іншими словами, новинка в плані мислення і функціональності не відрізнятиметься від людини.

Головні новини: