ГоловнаТехноXiaomi представить свій найбюджетнійший смартфона з камерами Leica

Xiaomi представить свій найбюджетнійший смартфона з камерами Leica

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” визначилася з датою презентації нового смартфона середнього класу з камерами Leica. Згідно з офіційною заявою китайського техногіганта, дебютний показ моделі під назвою Xiaomi 14 CIVI відбудеться 12 червня в Індії. Новинка стане першим пристроєм середнього класу з оптикою німецького фотографічного гранда Leica.

Подробиці

Анонсований пристрій являє собою адаптований під потреби індійської публіки варіант смартфона Xiaomi CIVI 4 Pro, який нещодавно успішно дебютував у Китаї.

Очікується, що варіант для Індії збереже дизайн і функції китайського “побратима”, включно з 1,5К-дисплеєм AMOLED на 120 Гц, набором процесорів Snapdragon 8s Gen 3 і оптикою на чолі з 50-мегапіксельною камерою Light Fusion 800.

– Зазначені характеристики роблять Xiaomi 14 CIVI схожим з нещодавно презентованим смартфоном POCO F6, – зазначають експерти.

Xiaomi 14 CIVI: названо дату і місце презентації першого в історії Xiaomi Group середньоцінового смартфона з камерами Leica

Слідом за Індією новинка буде представлена в Європі під орієнтовною назвою Xiaomi 14 Lite.

Іншими словами, Xiaomi 14 CIVI “заточений” на використання в Індії та прилеглих країнах ПСА. На інших ринках модель з’явиться під іншим ім’ям.

Головні новини: