ГоловнаТехноXiaomi представила недорогу вуличну камеру з підтримкою зарядки від сонячної батареї

Xiaomi представила недорогу вуличну камеру з підтримкою зарядки від сонячної батареї

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок аксесуарів для зовнішнього спостереження камерою Xiaomi BW500, яка призначена для використання на відкритому повітрі.

Подробиці

Новинка підтримує зарядку від фірмової сонячної панелі Outdoor Camera, записує відео у форматі 2K і обладнана вбудованою пам’яттю на 32 Гб.

Xiaomi представила недорогу вуличну камеру з 32 Гб внутрішньої пам'яті і підтримкою зарядки від сонячної батареї

BW500 може використовуватися бездротовим способом завдяки наявності Wi-Fi 6 і батареї ємністю 10 000 мА/год, що забезпечує автономність до 6 місяців. При підключенні сонячної панелі камера може працювати безперервно.

Пристрій оснащений датчиком для запису відео в 2К-форматі (2560х1440р.) з кутом огляду 136° і діафрагмою f/1,6 для кращого збору світла. Камера також має функцію нічного бачення з інфрачервоною системою, що дає змогу отримувати кольорове зображення в темряві, і світлодіодний спалах, який активується в разі виявлення руху.

Новинка підтримує зарядку від сонячної батареї й оснащена чипом обробки ШІ, здатним ідентифікувати людей, тварин, кур’єрів із посилками тощо. Також передбачена функція двостороннього зв’язку завдяки вбудованому мікрофону і динаміку.

BW500 виділяється наявністю власної пам’яті ємністю 32 Гб і підтримкою запису “в хмару”, на NAS і microSD.

Продажі аксесуара в КНР стартують 29 травня за ціною ¥369, що в перерахунку на валюту ЄС становить близько €47. Дату дебютного показу на світовому ринку поки не оголошено.

Головні новини: