ГоловнаТехноНовий iPhone отримає екран, який «лікуватиме» сам себе

Новий iPhone отримає екран, який «лікуватиме» сам себе

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Apple розробляє новий iPhone з екраном, здатним самостійно відновлюватися після пошкоджень.

Подробиці

“Яблучники” планують зробити айфони не тільки більш стійкими до пошкоджень дисплея, а й наділити пристрої здатністю до усунення дефектів.

В описі до відповідного патенту сказано, що екран розкладного айфона складатиметься з трьох основних частин: двох жорстких шарів і гнучкої секції, яка їх з’єднує. Інженери Apple уточнили, що дисплей зможе відновлюватися самостійно після пошкоджень.

Патент також стверджує, що нова технологія працюватиме автономно, але за необхідності процес можна буде “ініціювати або прискорювати зовнішнім впливом”. Це може означати застосування тепла, світла або електричного струму для активації процесу відновлення.

Експерти також вважають, що Apple не поспішає з випуском айфона-розкладачки через прагнення “здивувати світ” на ринку інновацій. Очікується, що дебютний показ складаного iPhone відбудеться не раніше 2026 року.

Першою ж “яблучною розкладачкою”, імовірно, стане 20-дюймовий “Макбук”, який буде функціонувати як звичайний лаптоп у складеному вигляді і як моноблок – у розкладеному стані з підключеними аксесуарами.

Головні новини: