ГоловнаТехноXiaomi представила сонячну панель для живлення камер спостереження

Xiaomi представила сонячну панель для живлення камер спостереження

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок екологічних товарів сонячною панеллю свого виробництва Outdoor Camera Solar Panel. Призначення новинки – живлення зовнішніх камер спостереження.

Подробиці

Новий пристрій дає змогу значно подовжити термін служби батареї камери та зменшити споживання електроенергії.

Особливості та переваги

Нова сонячна панель вирізняється цілісною конструкцією, стійкою до пилу та води, із сертифікатом IP66. Це забезпечує виняткову надійність роботи на відкритому повітрі за будь-яких погодних умов, включаючи вітер, дощ і пил.

Xiaomi створила сонячну панель для живлення камер спостереження

Функціональність

Камери зовнішнього спостереження Xiaomi, особливо моделі з акумуляторами, зазвичай починають запис тільки при виявленні руху. З використанням нової сонячної панелі камери можуть вести безперервний запис без необхідності підключення до електричної мережі.

Технічні характеристики

Outdoor Camera Solar Panel забезпечує зарядку потужністю 5W завдяки використанню монокристалічного кремнію, що гарантує високу ефективність перетворення сонячної енергії в електричну. Пристрій оснащено виходом USB Type-C для прямого під’єднання камер без складних установок, а також 3-метровим подовжувальним кабелем, що дає змогу зручно розміщувати панель.

Xiaomi створила сонячну панель для живлення камер спостереження

Сумісність та очікування

Наразі панель може працювати з сяомовськими камерами Outdoor Camera BW300/BW500. У майбутньому планується розширити сумісність на інші моделі і, можливо, на зарядні пристрої для смартфонів.

Поява новинки в традиційному роздробі очікується найближчими днями. Ціну виробу на поточний момент розробником не озвучено.

Головні новини: