ГоловнаТехноОсновні характеристики, дизайн та ціна Redmi 13 розкрито напередодні презентації

Основні характеристики, дизайн та ціна Redmi 13 розкрито напередодні презентації

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Подробиці про перспективний “бюджетник” Redmi 13 стали надбанням громадськості напередодні презентації пристрою завдяки кільком витокам. Йдеться про такі важливі параметри як дизайн, характеристики дисплея, тип процесора і ціна.

Подробиці

Згідно з оприлюдненими напередодні даними, новинка буде візуально схожа з Redmi Turbo 3, але зі скромнішими можливостями та продуктивністю.

Основні характеристики, дизайн і ціна Redmi 13 розкриті напередодні презентації

Перспективній “тринадцятці” пророкують екран 6,79″/120 Гц, набір мікросхем від чіпмейкера MediaTek і оптику на чолі зі 108-мегапіксельним об’єктивом. Дизайн пристрою, судячи із зображень, має досить дорогий вигляд для бюджетного пристрою завдяки великому екрану з роздільною здатністю HD+.

Також автори інсайдів заявляють про підтримку Redmi 13 швидкого 33-ватного заряджання, великої батареї з солідною автономністю та наявність порту USB Type-C.

Основні характеристики, дизайн і ціна Redmi 13 розкриті напередодні презентації

Прогнозований тип процесора – Helio G88 або Helio G91. Замість звичної прошивки MIUI на “тринадцятці” буде встановлена нова операційка HyperOS.

Вартість Redmi 13 у традиційному роздробі варіюватиметься від €199,99 до €229,99 (за апарати з конфігурацією пам’яті 6/128 і 8/256 Гб відповідно).

Головні новини: