ГоловнаТехноXiaomi Mijia Memory Foam: нова подушка з двома режимами використання для кращого...

Xiaomi Mijia Memory Foam: нова подушка з двома режимами використання для кращого відпочинку

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” представила інноваційну подушку Mijia Memory Foam для поліпшення якості сну, яка пропонує два варіанти використання (залежно від сезону). Виріб виготовлено з високотехнологічного в’язкопружного матеріалу останнього покоління, здатного створювати відчуття повітря, покращувати тертя і забезпечувати м’якшу підтримку.

Подробиці

Особливістю внутрішньої конструкції є повітряна камера, за рахунок якої досягається оптимальна підтримка шийного відділу хребта і збалансована сила між головою/шиєю/плечима. Це дає змогу подушці адаптуватися до природної кривизни шийного відділу хребта, забезпечуючи тим самим кращий відпочинок.

Xiaomi Mijia Memory Foam: нова подушка з двома режимами використання для найкращого відпочинку представлена офіційно

Новинка має дві різні сторони: “А” для зими і “Б” для літа. Перша з них має м’яку, воскову і приємну для шкіри поверхню, а сторона виконана з дихаючого матеріалу, що забезпечує більший комфорт.

Xiaomi Mijia Memory Foam: нова подушка з двома режимами використання для кращого відпочинку представлена офіційно

Виріб уже доступний у продажу в Китаї у двох розмірах різної висоти. За стандартну 7-сантиметрову модель розробник, у перерахунку з юанів, просить майже €20. Вища 10-сантиметрова подушка оцінена в €23.

Терміни дебюту Mijia Memory Foam на світовому ринку не уточнюються.

Головні новини: