ГоловнаТехноНовий український шутер SAND: показано перший геймплейний трейлер

Новий український шутер SAND: показано перший геймплейний трейлер

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нещодавня презентація tinyBuild Connect ознаменувалася офіційним представленням першого геймплейного трейлера PvPvE-шутера SAND авторства українських розробників. Відео насичене дизельпанковими машинами, що крокують, і перестрілками від першої особи на тлі пустелі.

Деталі

Згідно з вмістом ролика, у грі присутня командна взаємодія. Перший ігровий тест SAND анонсований на літній триместр. Записатися на нього можна в Steam.

Новий український шутер SAND: показано перший геймплейний трейлер

Ігровий сюжет розгортається в альтернативній версії початку XX століття. Тут людство подорожує між зірками на чолі з Австро-Угорською імперією. Раніше процвітаюча планета Софія зруйнована екологічною катастрофою. В її пустелях і покинутих містах бродять мисливці за скарбами. Гравцям пропонується керувати гігантськими крокуючими машинами, брати участь у масштабних боях, шукати скарби і рятуватися зі здобутим.

Розробники обіцяють великі можливості налаштування машин і динамічні PvPvE-бої з різноманітними механіками. Геймплей характеризується непередбачуваністю: кожна сесія унікальна завдяки випадковим подіям і знахідкам.

Світ Софії відкритий для дослідження і частково генерується процедурно, пропонуючи гравцям різноманітні скарби і загадкові аномалії.

SAND створений командою зі Львова, учасники якої під час розробки надихалися історією України та культурною спадщиною. Художній стиль і сюжет відображають вплив української культури та історії часів Австро-Угорської імперії.

 

Головні новини: