ГоловнаТехноЯк отримати два облікові записи месенджерів у смартфонах Xiaomi

Як отримати два облікові записи месенджерів у смартфонах Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Завдяки інструменту “Dual Applications” користувачі смартфонів екосистеми “Сяомі” з операційкою HyperOS можуть дублювати практично будь-які додатки, включаючи WhatsApp. Це відкриває можливість використання двох акаунтів месенджера на одному пристрої, що особливо зручно для поділу робочих і особистих контактів.

Подробиці

Функціональні можливості нової оболонки досить великі. Нещодавно розробники HyperOS збагатили перелік опцій інструментом під назвою “Dual Applications”, що дозволяє створювати копії додатків без необхідності встановлення додаткових програм. Кожна копія працює незалежно від оригіналу, що дає змогу налаштувати два окремі номери смартфона у WhatsApp.

Процес вкрай простий, не вимагає звернення до сторонніх додатків і займає мінімум часу. Для дублювання WhatsApp і будь-якої іншої встановленої програми достатньо дотриматися наступної черговості дій:

  1. Пройтися ланцюжком “Налаштування” > “Додатки” > “Подвійні програми”.
  2. Вибрати програму, яку потрібно продублювати.

Как продублировать любое приложение на смартфонах Xiaomi, Redmi и POCO и получить две учетные записи WhatsApp и других мессенджеров

Якщо все зроблено згідно з наведеною вище інструкцією, програма з’явиться на робочому столі з відмітним символом – жовтим кружком зі значком дублювання. Ця копія буде функціонувати незалежно від оригіналу, начебто це були два абсолютно різні програми.

Головні новини: