ГоловнаТехноXiaomi представила новий дверний замок з ІІ та технологією розпізнавання вен на...

Xiaomi представила новий дверний замок з ІІ та технологією розпізнавання вен на пальцях

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок новою версією “розумного” дверного замка Smart Door Lock 2 Finger Vein Version.

Подробиці

Новинка відрізняється від попередніх моделей використанням технології розпізнавання вен на пальцях замість дактилоскопічного сканера. Дане рішення забезпечує більше безпеки, оскільки рівень помилок при використанні цієї технології в 10 разів нижчий, ніж у традиційних TouchID.

Новий дверний замок Xiaomi з ШІ та технологією розпізнавання вен на пальцях став доступний за пільговою ціною за процедурою попереднього замовлення

Заявлений розробниками коефіцієнт помилок – 0,0001% – значно менший порівняно зі стандартними сканерами відбитків пальців (0,001%). Розпізнавання займає менше секунди, а точність збільшується з часом використання.

Поряд із технологією розпізнавання вен, замок підтримує інші методи розблокування, включно з використанням NFC, паролів, блютуза і фізичного ключа. В аксесуар вбудовано безшумний механізм блокування, система сигналізації та присутня можливість віддаленого моніторингу через додаток “Сяомі”.

Нова модель легко інтегрується з екосистемою “розумний дім” за допомогою HyperOS. Пристрій здатен функціонувати без підзарядки до 12 місяців.

Зараз новинка доступна для попереднього замовлення в Китаї за пільговою ціною ¥1299, що в перерахунку на долари становить близько $180. На поточний момент невідомо, чи планує “Сяомі” випускати цю модель на світовий ринок.

Головні новини: