ГоловнаТехноXiaomi представила недорогий вентилятор для підлоги, який легко вміщується в компактну коробку.

Xiaomi представила недорогий вентилятор для підлоги, який легко вміщується в компактну коробку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила ринок побутових помічників для дому підлоговим вентилятором інверторного типу Mijia DC Inverter Pro з мінімалістичним дизайном і можливістю зберігання в практичній компактній коробці.

Подробиці

Ключова особливість новинки – можливість роботи як від електричної розетки, так і від портативного акумулятора через USB Type C. Це дає змогу використовувати аксесуар у саду, на терасі та навіть у поході.

Xiaomi представила недорогий підлоговий вентилятор, що легко вміщається в компактну коробку

Технічні характеристики включають движок з низьким енергоспоживанням і 7-ма лопатями, що забезпечують потік повітря до 25 кубометрів на хвилину. Це дає змогу використовувати пристрій у поєднанні з кондиціонером для рівномірного розподілу холодного повітря по приміщенню.

Xiaomi представила недорогий підлоговий вентилятор, що легко вміщається в компактну коробку

Mijia DC Inverter Pro володіє низьким енергоспоживанням і можливістю підключення до Wi-Fi для віддаленого управління зі смартфона. Крім того, вентилятор може похвалитися наявністю сенсорної панелі з регулюванням швидкості і символічним (до 26,8 дБ) рівнем шуму.

Вартість аксесуара на території Китаю в перерахунку з юанів – близько €51. Інформації про терміни появи вентилятора на світовому ринку поки немає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: